FC Barcelona: óriási lelépési záradékkal címkézik fel Ansu Fatit!

Nagy hasznára vált az FC Barcelona együttesének, hogy a korábban megállapított 700 millió eurós lelépési díjjal béklyózták meg Lionel Messit. Az argentin világsztár csak ennek a „segítségével” maradt a katalánok játékosa. Most ugyanezzel a módszerrel láncolnák magukhoz az új kedvencet.

Miközben már lecsendesedni látszik a távozásában megvétózott Lionel Messi körüli perpatvar, egy új főszereplő tölti be a klub életét. A lassan tizennyolc esztendős Ansu Fati korábban a Barcában, mostanság pedig a spanyol válogatottban döntögeti a rekordokat.

Fatit 2022-ig köti aktuális szerződése az FC Barcelonahoz, ám a Mundo Deportivo szerint a klub azt várja, hogy a támadó töltse be a nagykorúságát. Ekkor pedig egy hosszú lejáratú kontraktust szeretnének az orra alá tolni, melyben többek között az szerepelne, hogy 400 millió euróba kerülne őt bárkinek kivásárolnia.

Ha minden igaz, Fati remek pozícióban van a tárgyalásokat illetően, lévén születésnapja után már hivatalosan is képviselheti ügyeit Jorge Mendes és irodája.