MU: elhoznák a Real Madrid védőjét

Angol sajtóhírek szerint a Manchester United kész megvásárolni a Real Madrid fiatal védőjét, aki saját nevelésként robbant be Spanyolországban és épp ezért nehezen válna meg tőle a Királyi klub.

A Mirror számolt be arról, hogy a Manchester United már javában fűzi a Realt Sergio Reguilon leigazolása kapcsán. A 23 éves baloldali védő még a 2018/19-es szezonban vált ismertté, amikor Zidane távollétében Lopetegui kipaterolta a formán kívüli Marcelót a kezdőből és Reguilont építette be. A fiatal bekk alázatosan, nagy munkabírással dolgozott. Keveset hibázott és idővel a támadásoknál is egyre nagyobb hasznát vették. Zidane visszatérésével azonban Marcelo visszakapta a bizalmat és érkezett Ferland Mendy is – Reguilon számára nem maradt hely Madridban.

Tavaly a Sevillánál játszott kölcsönben és a csapat alapembereként nyert Európa-ligát. Bemutatkozott a spanyol felnőtt válogatottban is, egy év alatt pedig közel 10 millió euróval nőtt a piaci értéke a Transfermarkt szerint. Érdeklődők természetesen vannak iránta, a Realnál azonban érzik, hogy nem feltétlenül jó ötlet csak úgy megválni tőle. Persze egyelőre nincs hely számára a csapatban, de idővel, Marcelo visszavonulásával igenis szükség lehet majd Reguilonra. És épp ez az oka annak, hogy most nem haladnak a tárgyalások.

A Manchester United ugyanis 27 millió fontot fizetne a játékosért, de a szerződésbe nem szeretne beépíteni visszavásárlási opciót. Az viszont fontos lenne a Realnak, hiszen anno Carvajal esetében is utólag gondolták meg magukat és hozták vissza a védőt a Leverkusentől. A spanyolok tehát szeretnének egy ilyen opciót – és amíg ezt nem kapják meg, elég lassan fognak majd haladni a tárgyalások.