Ancelotti kitűzte céljait az új idényre!

Az angol bajnokságban szereplő Everton együttesének vezetőedzője, Carlo Ancelotti a top 6-ba várja csapatát az idény végén.

Azt követően, hogy a tavalyi szezon közepén átvette az Everton irányítását, Carlo Ancelotti a nyári átigazolási időszakban nekifogott a keret megerősítésének. Az érkezők láttán egyértelmű, hogy az olasz mester a középpályán akart mindenképp javítani, éppen ezért igazolta le Allant, Doucourét és James Rodriguezt. Az új érkezőkkel együtt új célokat is kitűzött a 61 éves szakember:

Szeretnénk harcolni a Premier Leaguben a legjobb helyek egyikéért, amely által kijuthatunk a nemzetközi porondra. Az új idényben ez az egyértelmű célunk. Szeretnénk ezt elérni, mert az egész csapat úgy érzi, hogy képesek ezt megvalósítani. Mindenképp harcba akarunk szállni a topcsapatokkal. Természetesen nem fogunk az első fordulótól tökéletesen játszani, de a játékosaim jól teljesítettek a felkészülés során, és láttam azokat a jeleket, amelyek alapján elérhetőnek tartom a céljainkat.

Az Everton gárdája a legutóbbi Premier League idényben a 12. helyen végzett. Az új szezont ezen a hétvégén, vasárnap a Tottenham Hotspur otthonában kezdik meg.