Barca: Mégis jöhet Koeman legfőbb kiszemeltje! – Sajtóhír

A francia L’Équipe című sportnapilap szerint az Olympique Lyon bármennyire is kemény diónak tűnt, mégis tárgyalóasztalhoz ülhet a Barcával Memphis Depay átigazolását illetően.

Nemrég még a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas arról beszélt, hogy a Barca nem fogja tudni megfizetni az általuk kért átigazolási díjat Depay-ért, az átigazolási hajrában fordulhat a kocka.

A L’Équipe állítja, a Barca próbálkozásai eredményre vezethetnek, ugyanis a Lyon mégis nyitottnak tűnik tárgyalóasztalhoz ülni.

A neves francia sportlap  Aulas elnök úrra is hivatkozik, aki még a hétvégén nyilatkozta, hogy az október 5-ei piaczárás előtt, péntekig (október 3.) szeretnék lezárni az átigazolásokat, és már csak a Marseille elleni hétvégi rangadóra összpontosítani.

Ahogyan a L’Équipe is fogalmaz, Ronald Koeman nagyon szeretné megszerezni Depayt, aki nyitott lenne a váltásra, és mivel a holland szélső lyoni szerződése egy év múlva lejár, klubja könnyen elképzelhető, hogy mégis értékesítené őt, megelőzve azt, hogy netán ingyen távozna a későbbiekben.

A L’Équipe szerint akár egy kölcsönvételi-szerződés is szóba jöhet, de még az sem kizárt, hogy a Lyon kész alkut kötni a Barcával, és 25 millió euró körüli összegért elengedni Depayt. A következő napok kulcsfontosságúak lehetnek a Barca szemszögéből.