Eldőlt a Juventus kegyvesztettjének sorsa – sajtóhír

Miután a Juventus együttese már hosszabb ideje számtalan csapatnak felkínálta létszámfeletti hátvédjét, nagyon úgy tűnik, hogy végre sikerült alkalmi vevőt találni a szolgálataira…

 

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Juventus csapatánál már jó ideje cserealapként szolgáló Daniele Rugani sorsa végleg eldőlt, és a hátvéd a Bajnokok Ligájában is induló francia Rennes csapatához kerül kölcsönben a 2020-2021-es idényre. A kiszivárgott információk szerint a breton klub 1.5 millió eurót fizet a 26 éves játékosért, továbbállja a szezon során a fizetését, a megállapodás azonban vételi opciót nem tartalmaz.

A hétszeres olasz válogatott Rugani utánpótláskora óta tagja a torinóiak egyesületének, és éveken át a jövő nagy reménységeként tartották őt számon, azonban az elmúlt szezonokban nem tudott élni a bizalommal, amikor megkapta a lehetőséget. Öt év alatt összesen 101 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban, az elmúlt szezonban csupán 10, és az azt megelőzőben is csak 15 bajnoki mérkőzésen számoltak vele.

Rugani klubváltása már jó ideje téma volt, a közelmúltban többek közt a Newcastle United, a West Ham, a Fulham, a Sevilla és a Valencia háza táján merült fel az alkalmazása.