Barca: “A Bayern nagy klub, de a szívemre hallgattam!”

Az FC Barcelonánál hivatalosan is bemutatták az Ajax együttesétől megszerzett Sergino Dest-et, aki megtartotta ilyenkor szokásos, beköszönő interjúját is.

“A szívemre hallgattam!” – Jelentett ki az amerikai válogatott jobbhátvéd, aki, mint elmondta a Bayern München is nagyon szerette volna leigazolni.

“A Bayern egy nagy klub, de úgy érzem a legjobb döntést hoztam azzal, hogy a Barcát választottam. Mindig is csodáltam a klubot, ide akartam igazolni! Hihetetlen, hogy a világ legjobb játékosa oldalán futballozhatok, roppant izgatott vagyok, hogy találkozhatok Lionel Messivel. Addig fogok futni a pályán, amíg bírok, csak azért, hogy segítsem a csapatot.” – Folytatta Dest, aki nem meglepő módon elárulta végre, hogy Ronald Koeman is fontos meggyőző-erőnek bizonyult.

“Természetesen Koeman jelenléte is befolyással volt a döntésemre. Többször beszéltünk már, és azt hiszem a kommunikációval a későbbiekben sem lesz probléma kettőnk között. Minél előbb szeretnék pályára lépni” – Így Dest, aki elárulta, hogy egy bizonyos Dani Alves videóin nőtt fel: “A példaképem Dani Alves, akinek milliószor megnéztem már a YouTube videóit is. Nagyon sokat lehet tanulni az ő játékából, szeretnék olyan típusú játékos lenni, mint ő. Azt hisszen ebben Messi, és a korábbi csapattársai sokat tudnak majd segíteni.”