A PSG viheti az Everton fiatal csatárát – sajtóhír

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint váratlan fordulat állt be az Everton csapatától távozni készülő fiatal olasz csatár klubváltását illetően…

A Telefoot értesülései szerint a Paris Saint-Germain csapatában köthet ki az Everton kevés lehetőséghez jutó ifjú támadója, Moise Kean, akit a közelmúltban korábbi együttese, a Juventus szeretett volna kölcsönben ismét alkalmazni.

A 20 esztendős tehetség tavaly nyáron közel 30 millió font ellenében szerződött a Juventustól a liverpooli “Kékekhez”, azonban már a múlt szezonban is elkezdték találgatni a klubváltását. Kean egyébként az olasz rekordbajnoknál való berobbanásával párhuzamosan alapembere lett az olasz U21-es válogatottnak is, és 2019. márciusában gólokkal debütált a felnőtt nemzeti csapatban, ennek ellenére a Premier League-ben eddig képtelen volt megtalálni számításait.

Kean az elmúlt idényben 29, az újonnan rajtolt bajnokságban pedig eddig két alkalommal léphetett pályára a honfitársa, Carlo Ancelotti által irányított, és a 2020-2021-es szezonban 4/4-es villámrajtot vevő együttesben.