LaLiga: hazai pályán vesztett pontokat az FC Barcelona – videóval

Mindössze két percig volt hátrányban, azonban ennek ellenére is súlyos pontokat bukott a Barcelona.

A LaLiga ötödik fordulójában az FC Barcelona elleni döntetlenjével jelezte a Sevilla, hogy ők is beszálltak a bajnoki címért folytatott harcba. A remekül játszó Barcelona megállítása idegenben nem kis falatnak bizonyult Unai Emery számára, azonban a spanyol menedzser megugrotta az akadályt és sikeresen vette a feladatot.

A Koeman irányítása alatt remekelő Barca ezúttal is a jól bevált felállásában vágott neki a párharcnak, azonban ezúttal Araujoval a védelemben, hiszen Lenglet piros lapos eltiltását töltötte.

A mérkőzés csúcspontja az első félidőben esett, amikor az andalúz gárda a nyolcadik percben de Jong fejesével szerezte meg a vezetést csapata számára, azonban csupán két perc elteltével már ki is egyenlített a hazai csapat Coutinho szemfüles találatának köszönhetően.

A mérkőzés ezek után a kiegyenlített erők harca volt, az FC Barcelona fiatal szerzeménye, Sergino Dest debütálása is megtörtént, azonban a frissen igazolt játékos sem tudott már hozzátenni a hazaiak játékához, így a mérkőzés döntetlennel zárult.

Barcelona – Sevilla : 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Coutinho (10.) – ill. de Jong (8.)
Kiállítás: – ill. –