Brazil védővel erősített a Manchester United! – Hivatalos

A Manchester United együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy megszerezték a Portótól Alex Telles játékjogát.

Alex Telles a Manchester United legújabb szerzeménye. A “Vörös Ördögök” eddig nem voltak nagyon aktívak az átigazolási piacon, de a gyengébb eredmények fényében Solskjaer mindenképp szeretne erősíteni a kereten. A brazil hátvédért 15 millió eurót fizetett a United, amely további 2 millió euróval nőhet különböző bónuszok teljesülése esetén. Telles az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Hatalmas megtiszteltetés egy olyan presztízsű klubhoz csatlakozni, mint a Manchester United. Mindent bele fogok adni azért, hogy együtt nagy sikereket érjünk el. Számos trófeát nyertem a Portóval, ugyanezt szeretném folytatni a Unitednél. A menedzser tervei abszolút meggyőztek és alig várom, hogy ezt a mezt viselhessem a pályán.

Tellest 2016 nyarán igazolta le a Porto a Galatasaraytól. A portugál gárdával 4 trófeát nyert, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 195 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 26 gólt és 57 gólpasszt jegyzett. A Manchester Unitedhez 4 évre kötelezte el magát, ami további egy évvel meghosszabbítható.