AC Milan: két alapember szerződését is meghosszabbítanák – sajtóhír

A “Piros-feketék” nem bíznák a véletlenre és meghatározó labdarúgóinak kontraktusát megújítaná az elkövetkezendő hetekben.


Az AC Milan két fontos játékosának,  Gianluigi Donnarummának és Hakan Calhanoglunak a szerződését is meghosszabbítaná a napokban, a Calcio Mercato értesülései szerint.

Az olasz éves kapus kontraktusa jövő nyáron lejár, aminek következtében a milánói együttes ingyen kell elengedje tehetséges portását, ha nem sikerül megegyeznie vele a következő hónapokban. Donnarumma még mindig csak 21 éves, de már 209 tétmérkőzésen védhette az AC Milan kapuját, így talán érthető, hogy a klub körüli életben a legfontosabb dolog most az ő szerződésének meghosszabbítása.

A török válogatott labdarúgó szerződése is 2021-ben jár le, és mivel mostanra már a csapat egyik meghatározó tagjává nőtte ki magát, így az ő hosszabbítása is prioritássá vált a milánói együttesnél, ugyanis Stefano Pioli nem tudja nélküle elképzelni a középpályát. Calhanoglu 2017-ben érkezett a klubhoz 23 millió euró ellenében a Bayer Leverkusentől, azóta pedig minden versenysorozatot figyelembe véve 135 találkozón kapott esélyt a bizonyításra, amelyeken 27 gólt és 39 gólpasszt osztott ki.