Barca: “Nem igazán értettem, Messi miről beszél!”

A katalánok új igazolása, Sergino Dest továbbra is lelkesen nyilatkozgat új csapatáról. Legutóbb Lionel Messi kapcsán osztott meg egy érdekes történetet a nyilvánosság előtt. 

A Sevilla elleni derbin a Barcában már be is mutatkozó 19 esztendős amerikai tehetség továbbra is fellegekben jár, aki a vasárnap esti rangadót követően újfent nem győzte kihangsúlyozni, hogy mennyire örül annak, hogy Barcelonában lehet.

“Mindig is ez volt a nagy álmom, hogy egy napon a Barca játékosa leszek. Amikor először hallottam a klub érdeklődéséről, már akkor tudtam, hogy könnyű döntést fogok hozni. A Barcából még különösen csodáltam Ronaldinhot, aki történelmet írt a klubnál, szeretnék én is valami hasonlónak a részese lenni!” – Idézi az As a korábbi Ajax-játékost, aki még megosztott egy érdekes történetet is Lionel Messiről és az első meccséről.

“Nagyon boldog vagyok, hogy máris pályára léphettem. A meccs előtt már mindenkivel találkoztam, váltottunk is pár szót. Igazán különleges pillanat volt a Messivel való találkozás, még akkor is, ha őszintén megmondva nem igazán értettem miről is beszél. Messi nem beszél angolul, így csak sejtéseim voltak arról, hogy mit is mondhatott. De a végén nagy mosollyal váltunk el, úgyhogy ebből gondoltam, hogy minden rendben lesz.” – Így Dest.