Manchester City: jövőre újra megkísérlik Messi megszerzését – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint jövő nyáron ismét felerősödhetnek majd a Lionel Messi távozása körüli pletykák, az egyik legfőbb kérő természetesen továbbra sem mondott le az argentin klasszis megszerzéséről…

A Marca információi szerint a Manchester City együttese továbbra is nyitott Lionel Messi megszerzése iránt, és jövő nyáron ismét nagy erőkkel meg fogják próbálni a leigazolását a Barcelonától.

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás kiválóság a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna. A City mellett több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, és ha lehet hinni saját szavainak, akkor a mostani az utolsó szezonja a klubnál, ezt követően pedig könnyen akár Pep Guardiola csapatához is csatlakozhat.