Télen már távozna a Napoli csatára!

Annak ellenére, hogy a nyári átigazolási piac nemrég zárult le, Arkadiusz Milik, a Napoli támadója már a téli transzferidőszakot várja.

Az október elején záruló átigazolási időszak egyik slágere volt Arkadiusz Milik esetleges távozása. A lengyel játékost több topcsapattal is hírbe hozták, leggyakrabban a Fiorentina, Juventus, AS Roma, Tottenham kvartettet emlegették vele kapcsolatban. A transzferből végül nem lett semmi, így az őszt is Nápolyban kezdte meg a támadó. A 26 esztendős futballista elmondása szerint viszont inkább már a telet várja, amikor ismét lehetősége nyílik arra, hogy új csapatot keressen magának:

Nem tudok mást tenni, a következő átigazolási időszakot várom, és remélem, hogy meg tudok egyezni egy csapattal. Fizikálisan rendben vagyok, egyéni edzéseket végzek. Nem hiszem, hogy ez a 3 hónap kihagyás túl nagy hatással lenne a formámra.

Milik 2016 nyarán szerződött a Napolihoz. Az olasz alakulat 32 millió eurót fizetett érte az Ajaxnak. A  kék-fehérek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 122 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 48 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.  A téli átigazolási időszakban a legfrissebb hírek szerint ismét az egyik fő kérője lehet az AS Roma gárdája.