Premier League: Szerződést hosszabbított a Burnley egyik legnagyobb értéke!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Burnley gárdája hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Dwight McNeillel.

Dwight McNeil a Burnley egyik legnagyobb értékeként van számontartva. A 20 esztendős szélső a mai nap folyamán meghosszabbította szerződését a “Claretsnél”, amelyhez 2024 nyaráig kötelezte el magát. Ez a kontraktus további egy évvel megtoldható, amennyiben a csapat elégedett a játékos teljesítményével. McNeil az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok az új szerződés miatt. Imádok a csapatnál játszani, még sokáig itt akarok lenni. Mindig is a Burnleyre fókuszáltam. A célom, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak, ezzel is a gárdát segítve.

McNeil a Manchester United akadémiájáról került a Burnley korosztályos csapatához. Kezdőként először a felnőttek között egy EL selejtezős mérkőzésen kapott szerepet 2018 augusztusában. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 72 alkalommal léphetett pályára a klub színeiben, amelyeken 5 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.