Koeman: “Rooney új szintre emelhet bennünket!”

Az Everton menedzsere, Ronald Koeman a liverpooliak hivatalos honlapján nem győzte méltatni a Manchester Untied együttesétől 13 év után visszatérő Wayne Rooneyt, akinek a holland szakember szerint a tapasztalata nagyon is sokat érhet a Goodison parkban.

(Kép: marca.com)

“Rooney-nak óriási tapasztalata van! Egy nagyon fontos játékos a pályán, de ugyan úgy fontos a csapattársak számára is, ráadásul a fiatal játékosok elleshetik tőle azt, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a legmagasabb szinten futballozhassanak!” – Nyilatkozta Koeman az evertonfc.com-nak.

“Egy igazi vezér a pályán belül és kívül egyaránt! Már most kijelenthető, hogy abszolút beváltak a szándékaink a leigazolásával kapcsolatban!” – Tette még hozzá a holland menedzser, aki ahogy fogalmazott, “Rooney új szintre emelheti az Evertont”, azt a csapatot, amely az egyik legaktívabb angol együttes a nyári átigazolási szezonban, hiszen a válogatott-  és az MU gólrekorderén kívül érkezett Jordan Pickford, Michael Keane, Davy Klaassen, Henry Onyekuru, Sandro Ramirez és Cuco Martina is.