Bonucci szerint ő világ legjobb játékosa

Miután Leonardo Bonucci a nyár egyik legnagyobb átgazolásaként az AC Milan csapatához szerződött, igen megnőtt az érdeklődés iránta. Legutóbbi interjújában a váltás mellett arra is kitért, hogy ki a legjobb játékos, akivel valaha is szembe kellett néznie. 

leonardo-bonucci-cropped_b1m2ql2umxc81lh6zldbo6u7e

Forrás: fourfourtwo.com

Bonucci, akit a világ legjobb védői között tartanak számon, több kiváló támadóval is szembenézett már karrierje során. Legutóbbi interjújában pedig elmondta, hogy kit tart közülük a legjobbnak:

“A világ legjobb játékosa? Egyértelműen Cristiano Ronaldo. Ő a legjobb azok közül, akik ellen játszottam. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy igazi bajnokban megvan.”

Legutóbb a Bajnokok Ligája döntőjében találkozott a portugál támadóval, aki kétszer is bevette a Bonucci által őrzött kaput. Sőt, a legutóbbi 5 meccsen, amin találkoztak Cristiano Ronaldo mindegyiken szerzett legalább egy gólt.

Bonucci nemcsak a legjobb játékost nevezte, aki ellen játszott, hanem aki mellett is. Itt honfitársára esett a választása:

“A legjobb játékos, akivel együtt játszottam? Egyértelműen Pirlo. Ha megkapja a labdát, biztos belövi a kapuba. Nagyon sokat tanultam tőle.”