A Liverpool sztárja ingyen kerülhet a riválishoz!

A Premier League-ben szereplő Liverpool vezetősége továbbra sem hosszabbította meg német középpályásuk Emre Can szerződését, ez pedig azt jelenti, hogy a német válogatott a nyár folyamán ingyen távozhat az Anfieldről. Kérekből pedig nincs hiány, ezúttal egy rivális jelezte szívesen látnák soraikban a játékost.

pjYwqt4SKSHP2XvjqKXv_capture

A Star on Sunday értesülései szerint a Liverpool német középpályását Emre Can-t a PL listavezetője a Manchester City is szívesen látná a soraiban, amennyiben lejár jövő nyáron a szerződése. Korábban a Juventus mutatottt komoly érdeklődést a német válogatott középpályás iránt.

A 23 esztendős német válogatott középpályás 2014 júniusában érkezett a Bundesligában szereplő Bayer Leverkusen együttesétől az Anfieldre közel 12 millió euróért. A vörösöknél idén negyedik szezonját kezdte meg és összeségében 143 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Az idei szezonban 1036 játékpercet töltött a pályán és ezalatt egy gólt és két gólpasszt jegyzett.

Emre Can szerződése eredetileg 2018 júniusáig érvényes a vörösökhöz és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 22 millió euróra taksálja.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép: skysports.com