ICC: Asensio vezérletével a nyert a Real Madrid a Juve ellen! – videóval

A Julen Lopetegui által irányított Real Madrid a Massimiliano Allegri vezette Juventus ellen lépett pályára a Bajnokok Nemzetközi Kupájában (International Champions Cup). A mérkőzést a marylandi Landoverben játszották le a csapatok…

A jóval tartalékosabb Real Madrid diadalmaskodni tudott a nem éppen kis nevekből felálló Juventus ellen. A vezetést a torinói alakulat szerezte meg a mérkőzés 12. percében, miután Dani Carvajal a saját kapujába juttatta a játékszert. Úgy tűnt, Allegri tanítványai előnyből várhatják a folytatást, ám végül a 39. minutumban Gareth Bale révén egyenlíteni tudott a Real Madrid. 

A fordulást követően természetesen mindkét tréner több cserét is lebonyolított, Lopetegui egyik cseréje pedig rendkívül jól sült le. Nevezetesen Marco Asensio bizonyult nyerő embernek, hiszen a tehetséges spanyol szélső két gólt is berámolt rövid időn belül. A vezetést a 47. percben szerezte meg csapatának, majd az 56. minutumban növelni tudta a királyi gárda előnyét. 

Juventus – Real Madrid 1-3 (1-1)
Helyszín:
FedEx Field, Landover, Maryland
Gólszerzők: Carvajal(12., öngól) ill. Bale(39.), Asensio(47., 56.)
Kiállítva: – ill. – 

Juventus: Szczesny(Perin 63.) – De Sciglio, Benatia(Rugani 63.), Chiellini(Barzagli 72.), Alex Sandro – Khedira(Fagioli 46.), Pjanic(Fernandes L. 71.), Marchisio – Bernardeschi, Favilli(Pereira 63.), Cancelo. Menedzser: Massimiliano Allegri. 

Real Madrid: Navas(Lunin 64.) – Carvajal(Odriozola 46.), Sanchez(Leon 78.), Nacho(Odegaard 77.), Rodriguez – Valverde, Kroos(Llorente 46.) – Bale(Lucas 46.), Ceballos(Mayoral 46.), Isco(Asensio 46.) – Benzema(Vinicius 46.). Menedzser: Julen Lopetegui

https://www.youtube.com/watch?v=kIRb3HkJlPQ