Félkészülés: győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra a Liverpool – videóval

A Liverpool csapata ezen a hétvégén megkezdi bajnoki szereplését a Premier League új, 2018/2019-es szezonjában. A Jürgen Klopp által irányított együttes hazai pályán a Torino ellen játszott főpróbát, és hozta a várt győzelmet, így jól hangolódott a hétvégi PL-nyitányra!

Firmino (jobbra) kezdte el a Liverpool részéről a gólgyártást a bajnoki szeuont megelőző főpróbán! (forrás: twitter.com/LFC)

A Liverpool csapata már a főpróbás volt ma este a hétvégén kezdődő új Premier League szezont megelőzően, ugyanis az Anfield Road-on az olasz élvonalbeli Torino csapatát fogadta Klopp alakulata.

A mérkőzés esélyese a Liverpool volt, ennek megfelelően pedig a vörösök a 21. percben előnybe is kerültek a brazil Firmino révén (1-0)! Sokáig nem lélegezhettek fel vendég részről, ugyanis hamar jött az újabb hazai gól! A 24. minutumban a Liverpool előnyét Wijnaldum duplázta meg (2-0)! Azonban nem adta könnyen a bőrét a Torino, Belotti még az első félidőben, a 31. percben szépített (2-1)! A szünetig több gól már nem esett, a második félidőben pedig pályára lépett Shaqiri is, rögtön a fordulást követően, míg többek között Salah elhagyta a pályát. A találkozó hajráig nem esett gól, ám a 87. percben a hazai csapat beállította a végeredményt Sturridge, aki Shaqiri passzát követően volt eredményes (3-1)! Így tehát győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra a Liverpool, míg a Torino számára a jövő hétvégén kezdődik majd a Serie A új idénye. Érdekesség, hogy a torinói alakulat eddig mindegyik félkészülési meccsét megnyerte idén nyáron, így ezt a jó sorozatot szakította meg a liverpooli együttes. A Liverpool vasárnap jatssza le első bajnokiját az új szezonban, meghozza a londoni West Ham United csapatát vendégül látva.

Félkészülési mérkőzés
Liverpool – Torino • 3-1 (2-1)
Helyszín: Anfield Road
Gólszerzők: Firmino (21.), Wijnaldum (24.), Sturridge (87.), ill. Belotti (31.)

VIDEÓ HAMAROSAN!