Real Madrid: Nem akárki formált véleményt a ‘szuper-tehetségnek’ tartott brazil helyzetéről!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Brazíliából igencsak elégedetlen hangokat hallani Vinícius Junior Real Madridnál megkezdett karrierje kapcsán. A témában legutóbb megszólalt a nagy Rivaldo is.

(Kép: marca.com)

A brazilok ha valakire, a karrierje során többek között világbajnok, Aranylabda-győztes Rivaldo szavaira biztosan odafigyelnek. A 46 esztendős korábbi klasszis a BRT News-nak beszélt arról, hogy miképpen is látja Vinícius Junior madridi helyzetét.

“Ha Vinícius nem játszik, annak egyetlen oka van, mégpedig az, hogy így döntött az edzője. Nem arról van szó, hogy a Real Madridnál óvni szeretnék őt.” – Kezdte okfejtését Rivaldo.

“Ha a csapatba kerül, az azért lesz, mert készen áll a játékra. Ugyanakkor úgy gondolom, nem kellene még több játékidőt elvesztegetnie.” – Folytatta a 75-szörös korábbi brazil válogatott középpályás, aki utolsó mondatával azért odabökött egyet a Real Madridnak. Nem is beszélve az ezt követőről!

“A legjobb pillanat megadni a lehetőséget egy új játékosnak a debütálására, az a szezon eleje! Amikor már a nagyobb meccsek jönnek, minden sokkal nehezebb és komplikáltabb.” – Jegyezte még meg a Vinícius-kérdés kapcsán Rivaldo.