Cristiano Ronaldo gratulált Modricnak az Év játékosa-díj miatt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Luka Modric nyerte az UEFA Év-játékosa díját Cristiano Ronaldo és Mohamed Szalah előtt. Sok minden arra mutatott, hogy a portugál nem örült annyira, hogy volt csapattársa elvitte előle a díjat, de Modric most az ellenkezőjét árulta el. 

Forrás: libero.pe

Az UEFA Modric, Ronaldo és Szalah közül választotta ki, hogy ki legyen az év labdarúgója, amit végül a horvát középpályás nyert el. A portugál nem jelent meg a díjátadón, pedig a legjobb támadó díját ő kapta meg, majd több hír is megjelent meg arról, hogy az ügynöke, Jorge Mendes, illetve családtagjai is csalódottságukat fejezték ki, hogy nem Ronaldo kapta meg a díjat, ám maga az érintett nem szólalt meg nyilvánosan. Ezért sokan úgy gondoltak, hogy nem örült a volt csapattárs sikerének, ám most Modric öntött tiszta vizet a pohárba, mivel elmondta, hogy a portugál személyesen üzent neki a díjátadó után.

“Cristiano Ronaldo üzenetben gratulált nekem az UEFA Év Játékosa-díj megnyerése után. Örült a sikeremnek, azt mondta megérdemlem és reméli, hogy hamarosan találkozunk.”