A Barca kiszemeltjét akarja a Bayern München! – sajtóhír

A Bild információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München is szeretné soraiban tudni a Genoa lengyel gólgyárosát, Krzysztof Piateket, akit már hetek óta a Barcelona egyik legfőbb célpontjaként emlegetnek…

Nagyon felkapott le a mindössze 23 esztendős Krzysztof Piatek, amely összességében egyáltalán nem meglepő, hiszen a lengyel támadó olaszországi karrierje álomszerűen vette kezdetét. A nem túlságosan ismert futballista elég gyorsan híressé vált Genoában, ami annak köszönhető, hogy 6 tétmérkőzést követően már 10(!) találatnál tart. A bajnokságban ez idáig minden találkozón legalább szerzett egy gólt (a Sassuolo ellen duplázni tudott), míg az Olasz Kupán egy összecsapáson gurított négyet.

A lengyel támadó Luis Suarez lehetséges utódjaként került szóba a Barcelonával, ráadásul Eric Abidal valamelyest meg is erősítette, hogy Piatek ott van a klub radarján. Ahogy már említettük, a legfrissebb hírek alapján a Bayern München célkeresztjébe is bekerült a Genoa gólgyárosa, azaz garantált, hogy Piatekért cserébe nagy csata várható jó néhány top csapat között. A szerződése nem mellesleg aktuális klubjához 2022-ig köti, a transfermarkt pedig mindössze 4 millió euróra becsüli a piaci értékét. Krzysztof Piatek egyénként a Cracovia Krakówtól igazolt át idén nyáron a Genoához.