A derbi után: “Nem csak Lanzafame, az egész csapat jól játszott”

A Ferencváros végig jobban játszva, helyzetei közül egyet kihasználva hozta az idei első derbit. A meccs után honlapunk Nebojsa Vignjevics és Szerhij Rebrov sajtótájékoztatóján is jelen volt, kíváncsian lesve miként látta a két tréner a meccset. 20.645 néző látogatott ki a szombat esti összecsapásra, tényleg futball hangulat volt.

Nebojsa Vignjevics: (a szerb mester láthatóan letört volt az összecsapás után, kimérten megfontoltan mondta szavait) A Fradi azért nyert mert ők ma jobbak voltak. Nem látott csapata játékában semmi jót. Saját játékosai, magabiztosság és energia nélkül nem lehet meccset nyerni. Nem volt kockázat vállalás. Enélkül, futás nélkül nem lehet meccset nyerni. Féltek, nem a Fraditól, hanem a sikertelenségtől. Néhány játékost féltett a telt háztól, kíváncsi volt, hogyan reagálnak. Csalódott a látottak alapján. A második félidőben sokat játszottak hátra, nem is értette, hogy miért nem játszanak előre. Az öltözőbe benézett, miközben jött a sajtó tájékoztatóra, s sok letört játékost látott.

Szerhij Rebrov: (családi okok miatt ma a hazaiak edzője értékelt előbb) a rajongóknak kiváló estét okoztunk. A második félidőben végig jobban játszva megérdemeltünk nyertünk. Nem ez volt az első derbim, hiszen a Honvéd ellen is számomra derbi volt, a két csapat múltja miatt. Lehet, hogy Önöknek ez a derbi, de nekem az is az volt. A szurkolók mind a két oldalon kitettek magukért, csodálatosak voltak. Lanzafame és az összes játékos is nagyon jó teljesítményt nyújtott. Csalódott volt mikor lecseréltem, de mivel butaság miatt szerzett sárga lapot, le kellett cserélnem. (az ukrán tréner öt perc alatt ledarálta a sajtótájékoztatót)