BL: Dybala illusztris társasághoz csatlakozott

A Juventus kedd este 3-0-ra legyőzte a Young Boyst a Bajnokok Ligájában, s a mérkőzés során a Cristiano Ronaldót nélkülöző torinóiak mindhárom találatát Paulo Dybala szerezte.

(Fotó: Juventus FC Twitter)

Korábban arról cikkezett a világsajtó, hogy a 24 éves argentin támadó nem érzi jól magát a Juventusban, mióta a nyakára hozták Cristiano Ronaldót és januárban mindenképpen el akarja hagyni a csapatot. A svájci gárda elleni BL-összecsapáson azonban csapata mindhárom gólját ő szerezte.

Dybala ezzel a Juventus történetének negyedik a Bajnokok Ligája-mesterhármast jegyző játékosa lett: Filippo Inzaghi két triplája közül az egyiket az 1998-as negyeddöntőben szerezte a Dinamo Kijev ellen, a másodikat pedig 2000-ben egy Hamburger SV elleni csoportmeccsen; Alessandro Del Piero a Monaco elleni, 1998-as elődöntőben triplázott, míg a két ikonikus játékossal egy lapon kevésbé említhető Arturo Vidal 2013-ban az FC Köbenhavn ellen lőtt három gólt.

Az biztos, hogy Dybala üzent minden őt bírálónak, hogy nem felejtett el játszani, azért mert CR7 a Juventushoz került, és a legnagyobb sztár távollétében vállára tudta venni csapatát, és fontos gólokkal döntötte el a mérkőzést akkor is, ha ez csak egy mezei csoportmeccs volt egy kétségkívül szerényebb képességű csapat ellen.