Real Madrid: Lopetegui meglepően (?) reagált a vereségre!

Mint ismert a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának legnagyobb meglepetését szolgáltatta a Real Madrid moszkvai veresége a CSKA ellen. Vélhetően még a blancók trénere, Julen Lopetegui is meglepődött csapata szereplésén, ugyanakkor a korábbi spanyol szövetségi kapitány egyáltalán nem tűnt csalódottnak a lefújást követően.

A meccs hevében azért indulatos is volt Lopetegui (Kép: marca.com)

“10 nappal korábban legyőztük az AS Romát úgy, hogy egyáltalán nem voltunk legyőzhetetlenek! Szerintem nem is játszottunk még csak úgy sem, ahogy most a CSKA ellen. Nem volt ez olyan rossz, mint az az eredmény tükrözi!” – Idézi Lopetegui meccs utáni gondolatait a Marca.

“Nem vitás, gólokat kell lőnünk. Amikor ez sikerül, jóval sikeresebbek leszünk. A futballban vannak sajnos időszakok, így biztos vagyok benne, hogy a gólok és a sikerek is jönni fognak!” – Folytatta a spanyol szakember, aki szerint a balszerencsére is fogható a CSKA Moszkva elleni vereség.

“Egyszerűen képtelen voltunk gólt lőni! Megpróbáltuk közelről, távolról, beadásból, de egyszerűen nem volt szerencsénk sem! Nincs mit tenni, tovább kell lépnünk, így most már az Alavés elleni bajnokira koncentrálunk!” – Jegyezte még meg a blancók trénere.