Real: inog a kispad Lopetegui alatt – sajtóhír

Tovább folytatódik a Real Madrid vesszőfutása, és egyre inkább úgy tűnik, hogy mégsem annyira véges a türelem Julen Lopetegui irányába, és az aktuális lapinformációk szerint a nyáron kinevezett vezetőedző rövidesen elveszítheti az állását.

A spanyol AS úgy véli, hogy Antonio Conte jelenleg az egyetlen elérhető csapat nélküli vezetőedző, aki megfelelő lenne erre a megbízatásra, ugyanakkor a blancóknak a Chelsea-vel is meg kell állapodniuk az egykori olasz szövetségi kapitány esetleges munkavállalásáról, mert a 2018-2019-es szezon végéig még élő szerződés köti őt a londoni “Kékekhez”.

A lap információi szerint a Real Madrid bizalma az október 28-án esedékes El Clasicóig még biztosan tartani fog, de a Barcelona elleni rangadó eredményének függvényében az 52 esztendős tréner adott esetben könnyen lapátra kerülhet, s ekkor fordulhatnak a jelenleg munka nélküli olasz stratéga alkalmazása felé.

Conte neve utoljára az AC Milan háza táján merült fel, miután Gennaro Gattuso irányításával mérsékelten rajtolt a Rossoneri, de a legutolsó két fordulóban egyaránt győzelmet arattak, így átmenetileg csendesedtek a leváltását követelő hangok.