MU: Érdekes gondolatokkal hangol az ellenfél a kupameccsre!

Mint ismert, a Manchester United a Reading együttese ellen kezdi meg szombaton FA-kupa szereplését. A találkozó előtt az ellenfél menedzsere, José Gomes érdekes gondolatokat is megfogalmazott.

(Kép: as.com)

Nem gondolnám, hogy a Manchester United erősebb csapat lenne azok után, hogy José Mourinho távozott. A Unitednél hoztak egy döntést, de ezeknek a játékosoknak talán nincs is szükségük menedzserre ahhoz, hogy jól futballozzanak. Persze ez csak az én megítélésem.” – Kezdte meccs előtti sajtótájékoztatóját a másodosztályú kis csapat portugál menedzsere.

“A lényeg, hogy meccseket nyernek, de nem feltétlenül azért, mert sokkal erősebbek! José Mourinho egyébként egy nagyszerű szakember, kivételes pályafutással. Olyan eredményeket ért el, amelyekről sokan csak álmodunk. És ezt nem csak azért mondom, mert ő is portugál.” – Folytatta a 48 esztendős szakember, aki természetesen látja azért az MU-nál Ole Gunnar Solskjaer érkezésével történő változásokat.

“Sokkal szabadabban futballoznak. Láthatóan a játékosok is élvezik a helyzetet, megjött az önbizalmuk is. A világ egyik legnagyobb klubjáról beszélünk. Különleges lesz ellenük pályára lépni. Számunkra persze nagyon nehéz feladat továbbjutni, azonban a játékosaim is tudják, hogy a futballban bizony bármi megtörténhet.” – Tette még hozzá a Readingnél csupán december 22 óta munkában álló Gomes.

A találkozót szombaton 13:30-tól játsszák az Old Traffordon!