Hosszú időre kidőlt az AS Roma játékosa – HIVATALOS

Korábbi sérülése utáni visszatérését követően a minap egy edzésen ismét súlyosan megsérült az AS Roma által nyáron a Chelsea-től kikölcsönzött olasz válogatott jobbhátvéd…

Az AS Roma vezetősége a minap megerősítette, hogy a csapat pénteki edzésén térdszalag-szakadást szenvedett a nyáron Chelsea-től hat hónapra kölcsönzött Davide Zappacosta, amely következtében a bekk előreláthatólag 4-5 hónapig nem léphet majd pályára – aktuális megbízatása januárig szól a fővárosi klubhoz, kölcsönzése adott esetben az évad végéig meghosszabbítható.

Zappacosta számára meglehetősen balszerencsésen indult a szezon, eddig mindössze egyetlen mérkőzésen, még a Genoa elleni bajnoki nyitányon kapott lehetőséget új klubja színeiben, akkor is csak mindössze 13 percet. Azóta vádlisérüléssel bajlódott, a hétközi El-fordulóban már ott volt a kispadon, majd ismét lesérült.

A korábban a Torinót erősítő Zappacosta két év után tért vissza nyáron Olaszországba, ám a 27 esztendős jobbhátvéd angol kitérője nem sült el a legjobban, hiszen amíg az első szezonjában 35, addig a másodikban mindössze 17 tétmérkőzésen számoltak vele. Sarrinál a tavalyi évadban kikerült a meccskeretből, és az idén nyáron kinevezett Frank Lampard sem kívánt további játéklehetőséget biztosítani számára.