Juventus: CR ügynöke szerint ezért nem nyert Aranylabdát Ronaldo!

A portugál világsztár ügynökében Jorge Mendesben is hagyott némi tüskét, hogy Lionel Messi egyel meglépett az ötszörös győztes Cristiano Ronaldótól az Aranylabda-győzelmek tekintetében.

(Kép: as.com)

“Számomra egyértelmű, hogy Cristiano a futball történelmének legjobb játékosa. Megváltoztatta ezt a csodás sportágat. Portugáliában mindképpen igaz ez, hiszen előtte a válogatott nem volt túl sikeres. Azóta az Európa-bajnokságot és a Nemzetek Ligáját is megnyerték. De említhetném a Barcelona egyeduralmát is… Mielőtt Ronaldo a Real Madridhoz igazolt, a katalánok uralták az európai futballt, utána viszont a Real négyszer is meg tudta nyerni a Bajnokok Ligáját.” – Idézi a szuper-ügynök szavait a madridi As című sportnapilap.

“Ronaldo titka nagyon egyszerű. A nap 24 órájában dolgozik, és a futballra összpontosít. Még aludni is csak az egyik szemét csukja le.” – Tréfálkozott Mendes, aki azért kitért a nem régiben Lionel Messi győzelmével véget érő Aranylabda szavazásra is.

“Szerintem nem fair, hogy Messi nyert. Azt gondolom az elmúlt két évben Ronaldonak legalább egyszer nyernie kellett volna! Talán ha a Real Madridban játszana, másképp ítélték volna meg. Az élet már csak ilyen, meglátjuk 2020 miképpen alakul majd” – Fogalmazott Jorge Mendes.