Kulcsjátékos sérült meg a Liverpoolnál

A Premier League-et jelenleg is vezető Liverpool hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy megsérült kapusuk, Allison Becker. 

A Liverpool a hétvégén a Bournemouth-t fogadja az angol bajnokság 29. fordulójában. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Jürgen Klopp jelentette be, hogy nem számíthat majd a mérkőzésen kulcsjátékosára, Allisonra. Ezt az információt később a Liverpool hivatalos oldala is megerősítette.

“Sajnos Allison nem lesz ott a pályán. Volt egy kis problémája a Chelsea elleni FA-kupa mérkőzés előtti edzésen, és bár akkor úgy gondoltuk, hogy semmi komoly, azért a padon maradt inkább. Mostanra viszont úgy gondoljuk, hogy nem akarunk vele kockáztatni, így kimaradt a keretből is. Később volt egy vizsgálat is, ahol találtak valamit, szóval nem fog játszani. Majd jövő héten meglátjuk, hogy lesz.”

– nyilatkozta Klopp a sajtótájékoztatón.

Mint kiderült, Allison izomsérülést szenvedett a csípőjénél, és bár egy edzést sem hagyott ki a héten, csak könnyített munkát végzett.

Pedig nagy szüksége lenne első számú kapusára a Liverpoolnak, hiszen kisebb hullámvölgybe került a csapat az elmúlt hetekben. A legutóbbi fordulóban a Watford otthonában szenvedték el első bajnoki vereségüket, majd hét közben a Chelsea ejtette ki őket az FA-kupából.