Liverpool: német támadóval pótolnák a Real Madriddal szemező Manét

Január eleje óta lehet arról hallani, hogy az idei évben a Real Madrid mindenképpen szeretné leigazolni a Liverpool BL-győztes szélsőjét, Sadio Manét. A szenegáli válogatott támadóért kapott összeget pedig állítólag máris a pótlásra fordítaná az angol klub.

A brit sajtó szerint óriási összegért, akár 140 millió fontért válthat klubot Sadio Mané. Az egykoron a Red Bull Salzburgban is megforduló afrikai csatár a Real Madridhoz csatlakozhat ezért az átigazolási díjért. Ha hihetünk a pletykának, Manénak pedig szíve vágya, hogy egy nap a „Királyiak” játékosa lehessen, ahol egyre fontosabb lesz egy jókora fiatalítás végrehajtása, lévén a keret hét játékosa is elmúlt már harminc. Hozzájuk képest a 27 esztendős szenegáli valóban vérfrissítés lenne.

Állítólag az Anfielden nem sokáig törölgetnék a könnyeket a súlyos fontmilliókkal, és gyorsan hasznosítanák a Mané eladása jelentette bevétel egy részét. A Mirror arról ír, hogy a ’Pool Timo Werner leigazolását tervezgeti. A 24 éves német támadó ugyan nem szélső, mint cikkünk másik szereplője, ám hatékony részese lehetne a „Vörösök” támadógépezetének, és híres arról, hogy a Leipzig után nem szeretné már másik Bundesliga együttes keretét erősíteni.

Manét a Liverpoolhoz, míg Wernert a Leipzighez egyaránt 2023-ig köti szerződés jelen állás szerint.