Nem megy bele a fizetéscsökkentésbe, inkább csapatot vált

Török lapértesülések szerint nem egyik bele a fizetése csökkentésébe a kolumbiai gólgyáros, és távozni készül a Galatasaray együttesétől…

Az Ajansspor információi szerint a Galatasaray kolumbiai válogatott csatára, Radamel Falcao nem ért egyet az isztambuli csapatnál a rendkívüli helyzetre való tekintettel elrendelt fizetéscsökkentéssel, és mielőbb elhagyni készül klubját.

A török lap úgy tudja, hogy a 34 esztendős támadó, akinek a bére csaknem 6 millió euró jelenlegi kenyéradójánál, a Barcelona-legenda, Xavi által trenírozott katari Al-Szaddhoz menne, akik a beszámolók szerint már kapcsolatba is léptek Falcaóval, és évente 10 millió eurós gázsit ígérnek neki.

A korábban az FC Porto, az Atlético Madrid és az AS Monaco csapataiban is a gólgyártásáról híres támadó néhány hete még az ellen emelte fel a hangját, hogy nem szüntetik be a török bajnokság (Süper Lig) küzdelmeit a koronavírus-járvány idején, ezúttal pedig már a fizetése megvonásával van problémája. A 89-szeres kolumbiai válogatott Falcao 14 meccsen kilenc gólt szerzett az idei kiírásban.