“Barcelona az otthonom, bármikor szívesen visszatérnék!”

Az Ajax Amszterdam kiváló kapusa, André Onana legutóbbi nyilatkozatával  kellő táptalajt adott mindazon spekulációkhoz, melyek szerint bizony szívesen szerződne az FC Barcelonához.

A kameruni hálóőrről talán még a legvérmesebb Barca-szukolók közül sem tudja mindenki, hogy 2010-től a La Masián pallérozódott, egészen addig, míg 2015 nyaránpotom 150.000 euróért nem szerződtette le az Ajax.

Az azóta már 35 millió euróra taksált (forrás: transfermarkt.de) 24 esztendős kiválóság  elmondta – a Canal+ Sport Africának adott interjújában – mindig is szívesen gondol a katalán fővárosra, ráadásul okot adott a találgatásokra is.

“Hogy mit hoz a jövő? Azt senki nem tudhatja. Először kíváncsian várom, mit tartogat a mostani idény vége. Az Ajax játékosa vagyok, jól érzem magam Amszterdamban, de Barcelona is az otthonom. Ha vissza kellene mennem, bármikor szívesen mennék! Jelenleg azért messze állok ettől a forgatókönyvtől.” – Így Onana, aki ki tudja, hogy valóban nem merül-e fel a Barcánál, ha mondjuk sokáig húzódik még Marc-André ter Stegen szerződéshosszabbítási mizériája