Döntött jövőjéről az AC Milan csapatkapitánya – sajtóhír

A korábban több közvetlen rivális és még az FC Barcelona által is kiszemelt hátvéd a minap maradásáról biztosította az AC Milan vezetőségét…

Olaszország vezető sportlapja, a La Gazzetta dello Sport megerősítette, hogy az AC Milan csapatkapitánya, Alessio Romagnoli az iránta egyre inkább fokozódó érdeklődés ellenére továbbra is kizárólag a milánói csapat színeiben szeretne játszani.

A 25 éves középhátvéd iránt korábban a Barcelona mellett többek közt a Manchester United és a Chelsea egyaránt komoly érdeklődést mutatott, de úgy tűnik, hogy nyitott arra, hogy meghosszabbítsa a milánóiaknál 2022-ig érvényes szerződését. Romagnoli jelenlegi fizetése évi 3.5 millió euró, melynél ügynöke, Mino Raiola egész biztosan jóval többet szeretne majd kisajtolni az új megállapodásban védence javára.

A Roma-nevelésű védő 2015 óta áll a Milan alkalmazásában, összességében már közel 200 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, az idei évad eddig eltelt részében 26 bajnokin és három Coppa Italia-mérkőzésen számoltak vele, abszolút alapembernek számít, így öt évvel ezelőtti, 25 millió eurós piaci értéke immár a duplájára emelkedett a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint.