Határozatlan idejű szerződést kaphat a Juventus klasszisa – sajtóhír

Az olasz rekordbajnok Juventus együttese a helyi lapértesülések szerint egész karrierjére magához láncolná a csapat erősségét…

A torinói illetőségű Tuttosport információi szerint az olasz bajnokságot (Serie A) kényszerszünet alatt is vezető nyolcszoros címvédő Juventus gárdája “életre szóló” szerződést készül kínálni Paulo Dybala számára. A felek már megkezdték az egyeztetéseket az új megállapodásra, amely évről évre egyre magasabb fizetést biztosítana a játékosnak.

A 26 esztendős argentin kiválóság jelenlegi megállapodása 2022-ig köti a csapathoz, de az elmúlt szezonban már a távozás gondolatával kacérkodott. A tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy a Manchester United vagy a Tottenham szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt a torinói klub alkalmazásában, azóta pedig már a PSG is monitorozza a teljesítményét.

CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, idén azonban Maurizio Sarri megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt elég hatékonyan muzsikálnak a torinói klub számára. Dybala az idei szezonban eddig minden sorozatot figyelembe véve 34 meccsen 13 gólt szerzett.