Korábbi csapatához térhet vissza a Manchester City klasszisa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint a Manchester City lejáró szerződésű klasszisa tárgyalásban áll nevelőcsapatával a lehetséges nyári visszatérése ügyében…

Az ESPN információi szerint a Manchester City csapatától távozni készülő rutinos középpályás, David Silva már felvette a kapcsolatot korábbi csapatával, a Valencia vezetőségével, hogy a következő szezontól kezdődően visszatérjen egykori állomáshelyére.

A 34 esztendős labdarúgó 2010-ben a City kedvéért intett búcsút a “Denevéreknek”, miután négy szezont töltött a csapat színeiben, s tagja volt a 2008-ban Király-kupát nyerő együttesnek. Silva 2010 óta már több mint 400 tétmérkőzésen szerepelt a Manchester City csapatában, lejáró szerződése azonban a várakozások szerint nem fog meghosszabbításra kerülni. Az egyszeres világ-, és kétszeres Európa-bajnok spanyol klasszis négy angol bajnoki címet és két FA-kupa-győzelmet regisztrált a City futballistájaként.

Silvával kapcsolatban korábban Távol-keleti és MLS-ből érkező ajánlatokról számolt be a világsajtó, azonban a legfrissebb értesülések egy sokkal romantikusabb visszatérésről szólnak, hiszen a kiváló középpályás annak idején éppen a Valencia színeiben kezdte meg felnőtt karrierjét, és állítólag nagyon szívesen térne vissza korábbi sikerei helyszínére.