Mourinhonál betelt a pohár!

Már másodjára szegte meg a kijárási korlátozást a Tottenham hátvédje Sergie Aurier és ez állítólag annyira felbosszantotta a Special One-t, hogy már új jobbhátvédet keres a piacon.

Most Aurier az Instagram oldalára töltött fel egy videót arról, ahogy csapattársával, Moussa Sissokoval együtt edzenek.

A játékos természetesen később törölte a videót és azt mondta megbánta tettét. “Elismerjük, hogy profi labdarúgóként példát kell, hogy mutassunk különösen ebben a bizonytalan időszakban, amellyel a világ minden táján szembesülnek.”– nyilatkozta The Sunnak, majd még hozzá tette, hogy Sissokoval mindketten anyagilag is szeretnék támogatni a brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) munkáját.
De lehet már a bűnbánat sem elég ahhoz, hogy megtartsa helyét a csapaton belül. Sajtóértesülések szerint Mourinho már ki is nézte az utódját Max Aarons személyében. A Norwich City fiatal szélső védőjét tavaly a másodosztály legjobb fiatal játékosának választották és a liga álomcsapatába is bekerült.

Aurier 2017-ben érkezett a PSG-től, de csak azután vált alapemberé, hogy az angol válogatott Trippier távozott. Az elefántcsontparti védő idén 24 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

Külön érdekesség az ügyben, hogy arról nincs hír, hogy Sissokora is hasonló sors várna illetve korábban Mourinho is tartott edzéseket egy észak-londoni parkban.