Real Madrid: Ödegaard jövője a klubnál Modricon múlik – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madridnál attól függ Martin Ödegaard jövője, hogy mi lesz Luka Modriccal.

Amíg még mindig arra várunk, hogy visszatérjen a 2019/20-as szezon, a Real Madrid két játékosának, Luka Modricnak és Martin Ödegaardnak a jövőjére fókuszál.

Ödegaard a spanyol bajnokság mostani idényének egy legjobbja volt a Real Sociedadban, ahol jelenleg kölcsönben játszik, és éppen ezért várható, hogy a Real Madrid visszahozatja a nyáron, és beépíti az első csapatba, ehhez viszont, legalábbis a spanyol Marca szerint, Modricnak is lehet némi köze. Ha a horvát középpályás marad a királyi gárdában, akkor Ödegaard még egy évet a Real Sociedadban marad kölcsönben, azonban ha távozik, akkor a norvég játékos megkapja a lehetőséget a fővárosban.

Modricnak egy év maradt hátra a szerződéséből, de a pályán mutatott teljesítménye jócskán elmaradt az elmúlt hónapokban. Ettől függetlenül több klub tárt karokkal fogadná a horvát Aranylabdást, köztük az AC Milan, ahol remek kapcsolatot ápol a klub futballigazgatójával, Zvonimir Boban is. Egy másik lehetőség az MLS, és David Beckham csapata, az Inter Miami lehetne a számára, de elmondása szerint, mindenképpen szeretné kitölteni a fennmaradó egy évét a szerződéséből.