Nem akármivel csábítja kiszemeltjét a csapathoz a MU – sajtóhír

A Manchester United együttese bármit kész megadni a hosszabb ideje kiszemelt játékosért cserébe, és az anyagi javakon túl egy nemes gesztussal is megtisztelnék a Borussia Dortmund tinijét…

A Daily Mirror beszámolói szerint a Manchester United együttese arra készül, hogy a klub történetében olyan emblematikusnak számító 7-es mezszámot is odaadná a jelenleg a Borussia Dortmund csapatát erősítő Jadon Sancho részére, amennyiben elkötelezi magát a “Vörös Ördögökhöz”.

A MU gazdag történelmében a klubnál korábban olyan klasszisok viselték az ikonikus számot, mint például George Best, Bryan Robson, Éric Cantona, David Beckham, vagy éppen Cristiano Ronaldo.

A BVB vezetősége a közelmúltban 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint több érdeklődő kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint Sancho szolgálatai iránt a MU mellett még a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik Angliából, de a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is figyelte őt, ám a fiatal játékos mindenképpen hazájában szeretné folytatni pályafutását – legalábbis eddig arról szólt a fáma.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg szünetelő idényben pedig már a szezon felén valamivel túl 14 gólt szerzett.