Riválisnál köthet ki a Real kegyvesztettje – sajtóhír

A legfrissebb spanyol lapértesülések szerint újabb potenciális érdeklődőt jegyezhetünk fel a Real Madridtól távozni készülő karmester iránt versenyző csapatok sorában…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Real Madrid csapatánál eladásra szánt James Rodríguez nyári megvásárlására a városi rivális Atlético Madrid is reális eséllyel pályázhat, miután a “királyi gárda” nagyon szeretné őt továbbadni, a kolumbiai légiós azonban nem szívesen távozna a fővárosból.

A 28 éves középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, az aktuális kiírásban mindössze hét spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte.

Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása, csapata most már nyíltan árulja őt, a kérdés inkább csak az lehet, hogy hol köthet ki.

James megszerzése iránt korábban többek közt a Manchester United, az Everton és a Juventus együttese érdeklődött, de minden bizonnyal Beckham is komoly lehetőséget garantálhat számára.