Hihetetlen! Máris megsérült a Barca porcelánlábú játékosa

Éppen csak a napokban kezdte újra az edzéseket a Barcelona csapata, máris megtörtént az első sérülés a katalán óriás háza táján, s aligha kell jósnak lennünk ahhoz, hogy megint kit ért balszerencse…

A Barcelona állítólag eladásra szánt világbajnok hátvédje, Samuel Umtiti néhány nap tréningezést követően vádlisérülést szenvedett – erősítette meg a spanyol bajnokság (La Liga) listavezetője. A francia védő aktuális sérülésének súlyosságára egyelőre nem írtak a klub által kiadott közleményben, valószínűleg a további vizsgálatok elvégzését követően derülhet rá fény.

A 26 éves védő a tavalyi szezonban hosszabb időt kényszerült kihagyni krónikus térdproblémáiból kifolyólag, szeptemberben pedig a válogatott edzésén ismét megsérült, november óta viszont többé-kevésbé állandó lehetőséget kap a katalánok soraiban, és ugyan a hírek szerint hosszútávon már nem számol vele a Barca, a játékos eddig maradni akart a klub kötelékében.

A kameruni felmenőkkel rendelkező Umtiti 2016-os, Olympique Lyontól való leigazolása óta több mint 100 tétmeccset játszott a katalánok színeiben, a La Ligában 75 fellépést számlál, de sorozatos sérülései alaposan rányomták a bélyegét az eddigi szerepvállalására. A korábbi sajtóhírek szerint a Barca 40 millió euró ellenében készül eladni őt, angol és olasz csapatok egyaránt vinnék.