Otthoni edzés közben törte el a lábát a Real játékosa – HIVATALOS

A Real Madrid csapata a pénteki napon bejelentette, hogy lábtörést diagnosztizáltak az otthoni tréningezést végző labdarúgójuk esetében…

A madridi klub tájékoztatása szerint Luka Jovics jobb lábában tört le egy csont, miközben az otthonában egyénileg edzett. A Real Madrid a játékos kihagyásának hosszáról nem tett említést, de a spanyol lapok előreláthatólag két hónapos kényszerszünetet jósolnak a légiós számára.

A 22 éves szerb gólfelelős múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt.

Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 24 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján.

27 forduló után a La Liga félbeszakított, 2019-2020-as idényét a Barcelona két pont előnnyel vezeti a Real Madrid előtt, a bajnokság harmadik helyén pedig a Sevilla tanyázik.