Magához láncolná klasszisát a Napoli – sajtóhír

Annak ellenére, hogy a minap arról számoltunk be, hogy a Bajnokok Ligájáról való lemaradás esetén több húzóember is elhagyhatja a Napoli csapatát, az olasz klubnál éppen az egyik legjobbjuk megtartásán dolgoznak…

A Calciomercato információi szerint a korábban a Barcelona és a Real Madrid által is kiszemelt Fabián Ruízt a Napoli csapata további három évre, 2025-ig magához láncolná. A hamarosan megkötésre kerülő új szerződésben 100 millió euró feletti kivásárlási árat rögzítenének, és a tehetséges irányító éves fizetését is jelentősen felemelnék a mostani 1.5 millió euróról.

A spanyol karmester tavaly nyáron igazolt a Dél-olasz csapathoz a Real Betistől, miután a nápolyiak kifizették érte a szerződésében rögzített 30 millió eurós kivásárlási árat, majd ötéves megállapodást írattak alá vele, tehát még további négy éven át a klub alkalmazásában állhat. A különböző beszámolók szerint a két spanyol gigász mellett még Bayern München és a Liverpool is megszerezné őt.

Ruíz az elmúlt szezonban 40 tétmérkőzésen lépett pályára a még Carlo Ancelotti által dirigált Napoli csapatában, megbízható teljesítménye révén pedig a 2019-ben a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott már, az idei szezon derekán túl pedig már szintén 30 meccs van a lábában.