A Juventus még mindig a Barcelona játékosát akarja – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint bár továbbra sem született megállapodás a két csapat közti csere kapcsán, továbbra is mindkét csapat szorgalmazza, hogy a Barcelona és a Juventus üzletet kössön egymással…

Legutóbb a RAC1 erősítette meg, hogy a Juventus együttese nagyon szeretné megszerezni Arthur Melo játékjogát a Barcelona csapatától, akik pedig továbbra is szívesen látnák Miralem Pjanicsot a torinói gárdától.

A 23 esztendős brazil játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Arthur rövid időn belül meghatározó szereplője lett a csapatnak, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenleg szünetelő szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve eddig 23 pályára lépésnél tart.

Ugyan eddig úgy tűnt, hogy a katalán klub ragaszkodik hozzá, az elmúlt hetekben a lapok folyamatosan a távozásáról cikkeznek, és nagyon úgy fest, hogy megfelelő csereüzlet keretein belül csapata készen állhat feláldozni őt.