Megszabadulhat kegyvesztettjétől a Manchester United – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Manchester United együttese jó eséllyel vevőt találhat a jó ideje létszámon felüli hátvédje részére a mostani kölcsönadás után…

Az ESPN információi szerint az argentin bajnok Boca Juniors együttese végleg megvásárolná a Manchester United által immár eladásra szánt argentin védőt, Marcos Rojót, aki tavaszra nevelőcsapatában, az Estudiantes La Platában szerepelt kölcsönben, és a közelmúltban megszegte a korlátozásokat.

A 30 éves argentin válogatott hátvéd 2014-ben 20 millió euróért cserébe szerződött a “Vörös Ördögökhöz” a portugál Sporting CP csapatától, azonban eleinte hiába kapott állandó játéklehetőséget, az utolsó két és fél szezonban – részben sérülései miatt is – már kevésbé számítottak rá. Rojo a tavalyi idényben mindössze hat tétmérkőzésen kapott lehetőséget, majd az idei kiírásban is csupán három bajnokin és négy El-mérkőzésen jutott szóhoz.

Rojo a sérülései miatt csupán egy meccsen léphetett pályára régi-új klubjában a bajnokság hajrájában, a Copa de la Superliga küzdelmei pedig a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt. Az Estudiantesben egyébként Rojo csapattársa a szintén nemrégiben hazatérő Javier Mascherano, a 24 csapatos pontvadászat 13. helyén végző csapat vezetőedzője Gabriel Milito, igazgatója pedig Juan Sebastián Verón. A La platai csapat azonban várhatóan nem tudja finanszírozni a végleges megvásárlását, ellentétben a patinás fővárosi klubbal, amely készen áll a megvásárlására.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!