Végleg szerződtette a Napoli játékosát a Torino – hivatalos

A”Bikák” elégedettek voltak a játékos teljesítményével, ennek következtében végleg megkaparintották őt a Napoli együttesétől.


Az Torino hivatalosan is bejelentette, hogy Simone Verdi kölcsönszerződésében szereplő vásárlási opciót aktiválták, így végleg a klub kötelékeibe tartozik a jobbszélső. A “Gránátvörösök” 20 millió eurót fog fizetni Napoli csapatának a 27 éves támadóért. A 27 éves játékos és az olasz együttes hároméves szerződést kötöttek egymással, ennek értelmében 2023-ig kötelezte el magát a Torinónál.

Verdi az AC Milanban nevelkedett, majd jelenlegi klubjához, a Torinóhoz szerződött 2013-ban, ahol többször is kölcsönadták őt, végül 2015-ben visszaigazolt a milánói együtteshez. Azonban nevelőegyesülete sem számított rá igazán, így egy év kölcsönszereplés után végül 2016-ban vásárolta meg őt a Bologna, ahol kiteljesedett a karrierje és több csapat is felfigyelt rá. 2018-ban ennek következtében nagy reményekkel igazolta le őt a Napoli, de nem jöttek be a számításai és 2019-ben opciós vétellel egy idényre kölcsönbe adták őt a Torinónak, akik most végleg szerződtették.

A négyszeres olasz válogatott szélső a 2019/20-as idényben 23 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a torinói együttes színeiben, amelyeken 1 gólt és 4 gólpasszt hozott össze.