Lemaradhat a BL-ről a Barca alapembere – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Barcelona egyik legfontosabb alapembere számára a visszatérő sérülése miatt elkerülhetetlen lenne a mielőbbi műtét…

Az AS információi szerint a visszatérő ínszalagsérülése miatt a Barcelona első számú kapusa, Marc-André ter Stegen számára elkerülhetetlennek tűnik a mielőbb térdoperáció.

A 28 esztendős német hálóőr az év elején két mérkőzést kihagyott sérüléséből kifolyólag, majd a kezelések ellenére a panaszai az évad hajrájában ismét felerősödtek. A lap szerint már csak az lehet a kérdés, hogy még most, a Bajnokok Ligája nyolcas döntője előtt kés alá fekszik-e ter Stegen, és lemarad ezzel a sorozatról, vagy csak a BL-szereplés befejezése után operálják, megkockáztatva ezzel azt, hogy lemaradhat a 2020-2021-es idény rajtjáról.

Ter Stegen 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengladbachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 72 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.