Real Madrid: Csapattársa sem tudja, mit akar pontosan Bale!

Habár legutóbb Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett újfent arról nyilatkozott, hogy a walesi szélső jól érzi magát a Real Madridnál, ahol még maradna is, a csapattárs Toni Kroos szerint már közel sem ilyen egyértelmű a helyzet.

A német válogatott középpályás a Lauschangriff Endlich was mit Sport! című podcast vendége volt a minap, ahol megkérték, mondja el véleményét Bale helyzetéről is.

“Egyértelmű, hogy senkinek sem ideális ez a szituáció. Valószínűleg a klub sem azért szerződtette, hogy ne játsszon!” – Kezdte Kroos.

“Tavaly nyáron biztos voltam abban, hogy távozni akar, és távozni is fog. Aztán meggondolta magát. Nem igazán értem most, hogy mi is pontosan Bale szándéka. Nem tudom, hogy mérges-e, vagy dühös-e valakire, viszont ez körülötte már egy egészen bonyolult probléma lett.” – Folytatta a világbajnok játékos, aki azért védelmébe is vette a hozzáállása miatt az utóbbi időben újfent sok kritikát kapó walesit.

“Nem olyan rossz ez az egész, mint látszik. A csapaton belül ugyanis valóban minden rendben van. 6 éve ismerem Bale-t, sok mindent megnyertünk együtt, így tudom, hogy milyen személyiség.” – Jegyezte még meg Kroos.