Coutinho időt kért londoni kérőjétől, új ajánlatai vannak

Konkrétan a fél Premier League sorban áll Philippe Coutinho kegyeiért, aki a Bayern München után kész visszatérni Angliába.

A spanyol Sport értesülései szerint közel sincs lefutva, hol is folytatja Coutinho. A lap szerint Manchester United, a Chelsea és a Manchester City már nincs versenyben érte, az ő nevüket lehúzhatjuk a listáról.

A fő kérő jelen pillanatban egyértelműen az Arsenal, amely már ajánlatot is tett a 28 éves futballistának. Ez eddig mind szép és jó, ám a brazil most kért egy kis türelmet az Ágyúsoktól – újabb megkeresések érkeztek. A Tottenham Hotspur és a Leicester City is beszállt a buliba.

Ezen felül az is nehezíti az Ágyúsokkal való megegyezést, hogy a klub kérte az eredetileg felajánlott fizetés csökkentését, amit Coutinho azonnal visszautasított. Azóta viszont a hírek szerint ő és a menedzsere is átgondolták a dolgot – ezért is kértek időt, hogy mérlegeljenek.

A brazil játékos a Barcelona alkalmazásában áll és egy éves kölcsönszerződés keretein belül lehet őt elvinni szezononként 20 millió euróért. Ráadásul a kölcsönzőnek kell állnia a futballista fizetésének nagy részét is. Coutinho legutóbb a Bayern Münchennél játszott, ahol összességében nem teljesített rosszul (de azért olyan nagyon kiemelkedően sem). A Barcával való kontraktusa 2023 nyarán jár majd le.