Ismét felerősödtek a CR7 távozásáról szóló pletykák

Ahogyan az várható volt, a Juventus újabb Bajnokok Ligája-kudarcát követően természetesen a világsajtóban elkezdték találgatni, hogy Cristiano Ronaldo lehet, hogy el fogja hagyni a torinói csapatot…

Mint ismeretes, a Juventus csapata a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kiesett az Olympique Lyon ellen, így Cristiano Ronaldo nem lesz ott a portugáliai nyolcas döntőben. A kiesés másnapján a torinói klub vezetése felmentette a munkavégzés alól Maurizio Sarri vezetőedzőt, utódjának pedig a klub egykori legendás világbajnok ikonját, Andrea Pirlót nevezte ki.

A Foot Mercato információi szerint miután a második évben sem tudta megnyerni a Juventusszal a BL-t, CR7 ismét a távozáson gondolkodik, hogy kipróbálja magát a Paris Saint-Germain színeiben, mellyel már télen hírbe hozták, ám végül a koronavírus-járvány miatt nem valósult meg az átigazolása.

A 35 éves portugál klasszis állítólag nem érzi rosszul magát Olaszországban sem, de a franciák annyira szeretnék őt a PSG-ben látni, hogy úgy vélik, Ronaldo is nyitott lenne a francia fővárosba szerződni, hogy együtt játsszon Mbappével és Neymarral. Távozása gondolata ellenére az évad második felében CR7 ellenállhatatlan formában futballozott, és a tavaszi, ill. az újrakezdést követő remeklésének köszönhetően a tavalyi 21 után 31 találattal fejezte be az aktuális olasz bajnoki idényt, amely azonban a góllövőlistán így is csak a második helyig volt elegendő az európai aranycipőt 36 góllal begyűjtő Ciro Immobile mögött.

A Juventus kiesését követően a klub sportigazgatója, Fabio Paratici rögtön kijelentette, hogy CR7 a következő idényben is a csapat játékosa lesz, hiszen még 2022-ig szerződés köti őt a klubhoz.